Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada Çiçek Desenli Elbise Giymek
Çok güzel bir rüyadır ve bekar hanımlar için kısmetlerin bolluğuna, çevresindeki herkes için beğenilen biri olmaya, hem ahlaken, hem de inancının sağlam olmasıyla çok sayıda kişinin takdirini toplamaya delalet eder. Bir erkeğin çiçek desenli elbise giymesi ise sevmediği birinden duyacağı nahoş sözler yüzünden can sıkıntısı yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir edilir. Kız çocuklarının henüz öğrenim çağlarındayken babalarının kendilerine alacakları ev ve taşınmazlar sayesinde hayatlarının belli ölçüde garanti altına alınacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir edilir.

Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak
Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde kişinin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada Çiçek Hediye Etmek
Sevilen birine çiçek hediye etmek, gerçek hayatta da o kimseyi etkileyecek jestler yapmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bekarsa, hoşlandığı veya ilgi duyduğu birine hediye alacak ve o kimseye olan duygularını açıklamak için girişimlerde bulunacak demektir. Evli bir erkeğin rüyasında tanımadığı bir kadına çiçek hediye etmesi, evliliğinde yaşanacak kıskançlık sorunlarına, kişinin evindeki huzuru bozacak şekilde hareket edeceğine ve sonrasında yaptığından pişmanlık duyarak hatasını telafi etme yoluna gideceğine tabir edilir. Evli birinin eşine çiçek verdiğini ya da hediye ettiğini görmesi ise ikinci bahar anlamına gelir, aşk tazelemek şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Çiçek Siparişi Vermek
Kırmızı gül siparişi vermek aşka düşmek demektir ve bekar kişiler için gönüllerini çalacak biriyle tanışacaklarına, bu kimseyle evlilik adımları atacaklarına ve hayatlarının her aşamasında sevileceklerine yorumlanır. Tek bir kırmızı gül siparişi vermek, sevilen birinin kalbini almak, gönül kırgınlığı olan veya kişiye küsen birine jest yaparak aradaki buzları kırmak manasına gelir. Rüyada beyaz karanfil sipariş etmek düşmanla yapılacak anlaşmalara ve ateşkese, sarı karanfil siparişi vermek hastalanarak yatağa düşmek, siyah çiçek siparişi vermek ise acı haber almak, sevilen bir kimsenin vefatından sonra yas tutmak manasına gelir.

Rüyada Camdan Çiçek Yapmak
El becerisi ile kazanılacak paraya alamettir. Rüya sahibinin kendisine küçük bir işletme açacağını, eline geçen kazancın bereketinin daim olacağını ve az da olsa sahip olduğu her şeyde mutluluk duyacağını işaret eder. İslami açıdan güzel ahlak ve iyi huy sahibi olmak, vatanına hizmet eden biri olmak, yalandan uzak yaşamak demektir.

Rüyada Vazoya Çiçek Koymak
Camdan bir vazoya renkli çiçekler koymak ev içinde güzel günler geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. Bekar bir genç kızın vazoya çiçek koyması ise aile terbiyesi almış, görgülü, eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle tanışıp nişanlanacağına alamettir. Hasta biri için yakın zamanda sağlığındaki olumlu gelişmeler sayesinde yüzünün güleceğine ve daha iyi hissedeceğine yorumlanır.

Rüyada Çiçek Dükkanı Açmak
Kim görürse görsün her açıdan bereketli bir yaşama sahip olunacağını ve kişinin hayatı boyunca pek çok güzel haber alarak mutlu olacağını işaret eder. Ağız tadının bozulmayacağını, her türlü insani ilişkilerde müspet sonuçlar alınacağını, ticaretle uğraşılırsa başarı elde edileceğini ve kişinin maddi olarak kendine yetecek kadar ayaklarının üzerinde duracağını, kimseye el açmadan yaşayacağını delalet eder. Karşı cinsten altın yüzük ya da kolye gibi güzel bir hediye alarak sevinç yaşamak manasına da gelir.

Rüyada Toprağa Çiçek Diktiğini Görmek
Bahçe toprağına çiçek dikmek yakında evlenip çoluk çocuğa karışmak, ailesini genişletmek, imkanların artması ve rahatça yaşamak anlamındadır. Herhangi bir tarlaya çiçek diktiğini görmek ise, kişinin el attığı işlerde gösterdiği başarının parmakla gösterileceğini, her zaman sorumluluklarının bilincinde olacak şekilde hareket edeceğini, sevdiği insanlara karşı nazik ve anlayışlı olacağını tabir eder. Geçmişle barışılacağını, psikolojik olarak yenilenen rüya sahibinin hiçbir zorlukta yılmadan hareket edeceğini, kendisini de, sevdiklerini de her türlü olumsuz şarttan koruyacağını bildiren güzel bir rüyadır.

Rüyada Çiçek Yediğini Görmek
Çeşitli yorumlara sahip olan rüya, bekarlar için güzelliklerinin çok uzun yıllar süreceğini ve pek çok kişiyi etkileri altına alacağını bildirir. Erkekler için ufak tefek de olsa yalana başvuracaklarının alameti olan rüya, aynı zamanda birine yaranabilmek için olmadık işlere girişmek ve kendini küçük düşürmek gibi anlamlara da gelir. Yaşlılar için çocuklarından maddi yardım göreceklerini, el üstünde tutulacaklarını ve ömürlerinin son gününe kadar rahat edeceklerini tabir eder. Gül yediğini gören kişi tatlı sözler duyar ve gönlü okşanır. Karanfil yediğini gören kimse, küs olduğu biriyle yeniden görüşerek aradaki kırgınlığı sona erdirir.

Rüyada Çiçek Serpiştirmek
Evin içine çiçek serpiştirmek hanede meydana gelecek güzel gelişmelerin, ev ahalisinin geleceğini ilgilendiren büyük atılımların, evlatların kariyer yapabilecekleri ve iyi maaş alacakları işlere yerleşmelerinin müjdesini verir. Yatağına çiçek serpiştirdiğini gören kişiler evliliklerinde tutkulu, arzulu bir eşe sahip olurlar ve aralarındaki aşk da her zaman devam eder. Bekar kimseler için yatağa çiçek serpiştirmek ise duygusal anlamda çok ince eleyip sık dokumadan karar vereceklerine ve anlık duygularına kapıldıkları için gerçeği görmek konusunda sıkıntı çekeceklerine alamettir. Yollara çiçek serpiştirdiğini gören kimselerin iş hayatları son derece güzel olur, yöneticilik teklifi alırlar ve büyük şirketlerin, kurumların başına geçerek insanlara hükmederler.

Rüyada Tarladan Çiçek Toplamak
Tarladan kır çiçeği topladığını görmek dileklerin gerçek olmasına yorumlanır. Hayırlı haberler alarak sevinmek, gebe kalmak ve evlilikte mutluluğun daim olması şeklinde de yorumlanır. Hangi yaştan olursa olsun, tarladan çiçek topladığını gören beyler eşlerinden yana çok şanslı olurlar ve karakter olarak uyum içinde yaşayacakları biriyle ömür boyu mutlu olurlar. Bayanlar için tarladan çiçek toplamak ise, maddi değeri oldukça yüksek bir ziynet eşyası hediye almak, düşmanları kıskandırmak, eşten sürekli ilgi görmek ve güzellik açısından büyük beğeni toplayan biri olmak demektir.

Rüyada Kasa İle Çiçek Almak
Ahşap bir kasa içinde çok sayıda çiçek satın almak, kişinin geleceği için yapacağı her türlü yatırımın güzel gelişmelere neden olacağını, her ne muradı varsa gerçek olacağını, genç yaşta kendi işini kuracak rüya sahibinin aile desteğine de sahip olarak sırtının asla yere gelmeyeceğini bildirir. Kasa ile çiçek alan kişilerin müstakil evleri olur. Darlıktan kurtulmak ve rızkın artması şeklinde de yorumlanan rüya, elde edilen başarıları kalabalık bir ortamda kutlamak anlamına da gelir.

Rüyada Saksıda Çiçek Görmek
Rüyada saksıda çiçek görmek, evli kişiler için kazancın artması, bekar kişilerde ise izdivaç anlamına gelir. Eğer bir beyefendi rüyasında saksıda çiçek görürse bu onun deyim yerindeyse çiçek gibi güzel ve temiz bir hanımla evleneceği anlamına gelir. Bekar kişiler için evlilik anlamına gelen saksı çiçeği evli kişiler için evladının hayırlı olacağı yani hayırlı evlada işaret eder. Evli kişinin saksıda çiçek görmesi aynı zamanda ailesinden olan bekar birinin evliliğine de işarettir. Eğer saksıdaki çiçek yeşermiş ve canlı ise hayırlı, güzel ve iyi işlere, eğer çiçek saksıdaki çiçek kurumuşsa bir ayrılığa ya da maddi kayba işaret eder.

Rüyada Güzel Kokulu Çiçek Görmek
Güzel kokan çiçek rengi fark etmeksizin hayırlı şeylere işaret eder. Çiçek eğer kokusuzsa ama buna rağmen güzelse bu uzun ve güzel bir hayata delalet eder. Eğer çiçek kurumuşsa rüya sahibinin dünyasının noktalandığına işaret eder.

Rüyada Çiçek Tohumu Görmek
Eğer kişi rüyasında çiçek tohumu ya da çiçek soğanı dikiyorsa bu o kişinin dileklerine ve isteklerine işaret eder. Yani ekilen çiçek soğanı ya da tohumu aslında kişinin olmasını umut ettiği dilekleridir. Ve tohum rüya sahibinin umut ve beklentilerini sembolize eder. Ve bu rüya kişinin kısa zamanda olmasa da belli bir zaman zarfında istediklerinin gerçekleşeceğine dair bir işarettir. Kişi eğer ektiği tohumların, çiçek olarak büyüyüp açtığını görürse o halde bu o kişinin dileğinin kısa sürede gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada Çiçek Almak
Mutlu edici ve hayırlı haberlere işaret eder. Rüyasında çiçek almakta çiçek vermek de alınacak güzel, hayırlı ve mutluluk verici haberlere işaret eder. Aynı zamanda uzun, sağlıklı ve huzur dolu bir hayata delalettir.

Rüyada Çiçek Bahçesi Görmek
Rüyada çiçek bahçesi görmek çok güzeldir ve hayırlara yorulur. Bu kişinin parlak ve açık talihine işaret eder. Ve kişinin hayallerinin, dileklerinin ve umutlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada Ağaç Çiçekleri Görmek
Rüyada zamanında ağaçta açan çiçekleri görmek kısmet, şans ve kazanca işaret eder. Ağaçtaki çiçekler eğer beyaz ya da sarı ise bu çok daha hayırlara yorumlanır. Eğer kişi ağaçlardaki çiçekleri koklarsa bu o kişinin ağaçların sahibi olan kişiden güzel sözler işiteceği anlamına gelir.

Rüyada Çiçek Buketi Görmek
Rüyada çiçek buketi görmek beylerde ve hanımlarda aynı anlama gelmez. Çiçek demeti henüz evlenmemiş, bekar hanım için izdivaca, evlenmemiş olan beyler içinde güzel ve mutlu haberlere irşat eder. Çiçek buketi evli kişiler için de gelecek olan misafirlere ve mutlu edici olaylara delalet eder. Aynı zamanda evli olan kişiler için ailede güzel ve hayırlı haberler anlamına gelir.

Rüyada Çiçek Saksısı Satın Almak
Çiçek saksısı almak bekarlar için ev kurmaya, evli kimseler için de evlerini değiştirmeye alamettir. Aynı zamanda ev eşyası yenilemeyi de tabir eden rüya, kişiye ferahlık verecek her türlü güzel gelişmenin habercisidir. Küçük ama kişi için çok anlamlı hediyeler almak, sevinçli bir haberi sevdikleri ile beraber kutlamak manasına gelir.

3 yorum:

  1. Merhaba oncelikle.ruyamda buyukce bi buket sari cicek demetim vardi.bu cicekler sapsari ve buyuk papatya seklindeydi.uzun yesil saplari vardi ve beyaz bi tul ile buket haline getirilmisti.bu cicek odamdaydi ve bi ara annem odama giriyordu bende gormemesi icin dikkatini dagitiyordum daha sora cicegi odadaki masaya koydum.birde cicegi bir ara kokladigimda cok ferah bir koku almistim.yorumlarsaniz sevinirim.bu ruyayi aksam ezani okunmadan hemen once gordum.

    YanıtlaSil
  2. bir çiçek bahçesinde mutlu bi şekilde yürüyordum. sonra kenarda pek hoşuma gitmeyen çiçek gibi bi şey gördüm. koparsam mı diye elimi attım. dokundum ama koparmaktan vazgetim. sonra o şey çok güzel bi çeçek oldu ve fidan gibi bir sürü değişik çiçek açarak büyümeye devam etti. metrelerce büyüdü. bir sürü dalında çiçek açtı. sonra bi kuş gördüm çok büyük ve kanatlrında çiçek deseni olan gerçek dışı bir kuştu. yoluma devam ettim ve bi alandan geçerken aynı kuşu bir daha gördüm. hırçın davranıyordu. karşısına baktım bi aslan bekliyordu ve o alanı izliyordu. o aslan hareket etmeden o alndan kaçtım. ve uyandım. rüyayı sabah namazından sonra uyurken gördüm. yorumlarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar ben ruyamda 1 yildir cicek acmayan saksi cicegimin cicek actigini ve altinda golgelenecek kadar buyudugunu gordum. Odanin her tarafini kaplamisti.Uzerinde pembe ve sari cicekler acmisti bir suru tomurcuklar vardi acilmayi bekleyen. Bir tuhafti agaca donusmustu ve cok guzel gozukuyordu. Yorumlarsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil